Creatieve Illustraties en Animaties voor Natuurmonumenten
Bij Michiel Moormann Illustratie Animatie hebben we de illustratie- en animatiestijl voor Natuurmonumenten ontwikkeld. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan animaties, infographics, kaarten, lesmateriaal en illustraties gecreëerd voor zowel Natuurmonumenten als OERRR, het kindernetwerk van Natuurmonumenten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Onze illustraties en animaties zijn aansprekend, kleurrijk, vrolijk en vol leven. Verschillende soorten, zoals vogels en bloemen, blijven herkenbaar voor de kenners, waardoor de natuur echt tot leven komt in onze werken.
Over het Gebied
Er zijn nog steeds van die vergeten uithoeken waar je door verlaten landschappen kunt dwalen, langs weggetjes die in het niets lijken te eindigen. GrensPark Kempen-Broek is zo'n streek. Dit gebied, dat zich uitstrekt over 25.000 hectare, overschrijdt de grenzen van Nederlands en Belgisch Limburg en Noord-Brabant. Het is een lappendeken van natte en droge natuur waar je grenzeloos en in alle rust kunt wandelen of fietsen.
Bij Michiel Moormann Illustratie Animatie hebben we een animatie ontwikkeld die de inspanningen van natuurmonumenten belicht om water en regen te beheren. Onze animatie brengt dit cruciale milieuproject op een toegankelijke en visueel aantrekkelijke manier in beeld, waardoor bezoekers inzicht krijgen in de dynamische en duurzame beheerpraktijken van GrensPark Kempen-Broek.
Innovatieve Animaties en Illustraties voor 'Nederland Natuurrijker!' De nieuwe strategie van Natuurmonumenten.
Natuurmonumenten heeft een nieuwe strategie gelanceerd: Nederland Natuurrijker! Bij Michiel Moormann Illustratie Animatie hebben we een overzichtelijke illustratie voor een vouw-boekje gemaakt, evenals een poster en een animatie. Deze materialen belichten op een aantrekkelijke en informatieve manier de verschillende punten van de Strategie 2030 van Natuurmonumenten. Onze creatieve aanpak helpt om de boodschap duidelijk over te brengen en de betrokkenheid bij het project te vergroten.
Gedetailleerde Kaarten en Illustraties voor Natuurmonumenten
Voor Natuurmonumenten produceren en illustreren we regelmatig gedetailleerde kaarten. Een voorbeeld hiervan is de kaart van de Zuidwesterlijke Delta, oftewel Zeeland. Op deze kaart worden de verschillende soorten weergegeven die in dit gebied voorkomen en waar ze te vinden zijn. Onze kaarten helpen natuurliefhebbers om de biodiversiteit en het landschap beter te begrijpen en te waarderen.
Back to Top