Een nieuw product of idee promoten, inzicht geven of een complexe boodschap overbrengen? Wij maken er een heldere en onderscheidende animatie van die perfect aansluit bij jouw verhaal, organisatie en doelgroep.

Laat een animatie het werk doen
Gebruik de kracht van animatie om jouw bedrijf op de kaart te zetten, de werking van je product uit te leggen, te communiceren via geanimeerde advertenties .. of wat je verder maar kan bedenken!
Wat je communicatie doel ook is, wij maken er een heldere en doeltreffende animatie van om het te bereiken. We gaan voor kwaliteit; inhoudelijk moet alles kloppen. En uiterlijk is minstens zo belangrijk; origineel, onderscheidend en passend bij organisatie en doelgroep.​​​​​​​
Uitgelichte producties
Vandaag nog een offerte ontvangen of meer informatie nodig?
Wij maken animaties, infographics en illustraties voor bedrijven en organisaties. Zelf zijn we (meestal) een klein team, soms een team van één, altijd nieuwsgierig naar jouw verhaal, 'het wat, hoe en waarom'. En gedreven om van alle input, bevindingen en ideeën een gave productie te maken. 
We produceren verschillende soorten animaties; Explanimations of explainers, oftewel uitleganimaties, deze zijn ideaal om een product of proces uit te leggen. Net iets anders zijn korte animatiefilms, bedoelt om een beleving of idee over te brengen en de kijker hierin echt mee te nemen. 
We werken ook aan andere producties waar je misschien niet meteen aan denkt, zoals banners, animated gifs, commercials en instructionals.
Back to Top