Aansprekende Animaties voor OERRR's 'Ik Hartje Natuur' Campagne
Deze animatie maakten we voor de nieuwe 'Ik Hartje Natuur' campagne van OERRR, onderdeel van Natuurmonumenten, speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar. In de animatie leren kinderen over het belang van biodiversiteit en krijgen ze tips over hoe ze hieraan kunnen bijdragen op een leuke manier. Denk aan wilde bloemen zaaien, insecten helpen met een mooi hotel, en rommel in de tuin laten liggen! We verzorgden zowel de animatie als het campagnemateriaal.
Bekijk hieronder een versie van de animatie, geoptimaliseerd voor Instagram in staand formaat, en de animatie van de voorgaande campagne gericht op wilde bloemen.
Animatie voor de 'Red de Wilde Bloemen' Campagne
In 2019 maakten we deze animatie voor de 'Red de Wilde Bloemen' campagne, het vervolg op de succesvolle 'Help de Bij' campagne van het jaar ervoor. Met deze animatie wilden we het bewustzijn vergroten over het belang van wilde bloemen en hun rol in het ecosysteem. De campagne moedigt mensen aan om bij te dragen aan de biodiversiteit door wilde bloemen te zaaien en zo bijen en andere insecten te helpen.
Back to Top